Luminize op nummer 1 in Kroatië

Luminize op nummer 1 in Kroatië

maxresdefault

Voor de tweede opeenvolgende week staat Luminize op de nummer 1 positie in de Kroatische Top 40. De hit single ‘Zašto još volim te’ namen ze op samen met de Kroatische zanger Marin Jurić-Čivro in de Nederlandse Shamrock Studio’s in Baarn.

De clip van ‘Zašto još volim te’ is inmiddels bijna 148.000 keer bekeken. Marin Jurić-Čivro was finalist in het eerste seizoen van The Voice of Croatia. Luminize werkt vanuit Den Haag aan hun internationale carrière en heeft hun debuutalbum ook in Nederland opgenomen. De Engelse versie van de single is getiteld ‘Damn It’ en is geschreven door Han Kooreneef (o.a. ‘Dromen Zijn Bedrog’) en Daniel Gibson. ‘Damn It’ is te vinden op het debuutalbum ‘All Or Nothing’ dat op 19 februari uit komt.

De release van ‘All Or Nothing’ is een krachtig statement van vier jonge vrouwen die hun muziek met de wereld willen delen en daarbij voor alles of niets gaan. Marcela, Matilda, Irena en Tea hebben alles achter zich gelaten om hun droom na te jagen; internationaal doorbreken en de wereld veroveren met hun energieke rocksongs en de lol die zij hebben als ze muziek maken. Als de meiden het podium op stappen stralen zij als een viereenheid een energie uit waar niemand om heen kan. Ze geven ‘luminization’ een geheel nieuwe betekenis. Bekijk de ‘All Or Nothing’ albumteaser via Youtube.

Op dinsdag 16 februari wordt ‘All Or Nothing’ aan het publiek gepresenteerd in de Sugarfactory in Amsterdam. De deuren gaan open om 19.30 uur. Meer informatie via: https://www.sugarfactory.nl/event/luminize-album-release/.

www.luminizemusic.com

About Jessica de Wal