IBTV/ Cultopia en Civic presenteren Open Oost – Samen Verder op 22 december met live uitzending en besloten evenement

IBTV/ Cultopia en Civic presenteren Open Oost – Samen Verder op 22 december met live uitzending en besloten evenement

IBTV/ Cultopia en Civic presenteren Open Oost – Samen Verder op 22 december met live uitzending en besloten evenement

Omdat het juist nu belangrijk is om toch samen te kunnen zijn, organiseren Civic en IBTV/Cultopia op woensdag 22 december Open Oost – Samen Verder in Stayokay Hostel Amsterdam Oost aan het Timorplein.

Buurtinitiatieven en bewoners worden uitgenodigd om in ongedwongen setting te genieten van een driegangenlunch en de leukste entertainment uit de wijk. Aan de mensen thuis is ook gedacht; IBTV zendt de hele dag live uit via Youtube IBTV Indische Buurt en Facebook IBTVwijk.

IBTV live uitzending Open Oost – Samen Verder

12.15 – 15.15 uur: live reportages vanuit de zaal met de beste live entertainment uit de Indische Buurt; muziek, kleinkunst en meezingers uit Oost.

15.15 – 16.15 uur: live IBTV talkshow met leuke gasten, muziek en mooie gesprekken over onze wijk in coronatijden. De bewonersinitiatieven uit de Indische Buurt gaan ongedwongen in gesprek met achtereenvolgens Coöperatie 10, Civic Amsterdam en Wijkkunde. We verkennen vragen als: Welke uitdagingen zien we in de wijk in deze tijden? Wat kan er wél in de wijk in coronatijden? Waar vinden we hoop? En wat is er fijn én lastig aan vrijwilligerswerk in deze maanden? Kortom; hoe gaan we Samen Verder? Met muziek en filmpjes.

Dus tune op woensdag 22 december live in vanaf 12.15 uur voor een middag vol gezellig kijkplezier.

Voor de aanwezige gasten wordt een lunch geserveerd, bestaande uit een speciaal driegangenmenu, samengesteld door chefkok Nikita Tjon-Affo. Hij kookt deze lunch samen met vrijwilligers van Civic. Als je bij deze lunch aanwezig wilt zijn, dan kun je jouw plek aan tafel reserveren door voor 12 december een mailtje te sturen aan h.kranendonk@bagroep.nl (beperkt aantal plekken beschikbaar). Deelname aan de lunch is kosteloos. In verband met de geldende corona maatregelen, worden de toegangseisen gehanteerd voor de horeca, kijk voor meer informatie op: www.rijksoverheid.nl

IBTV Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCdH8fNmOxRzM0bOXMGow2IQ/videos

www.ibtv.nl

www.facebook.com/IBTVwijk

https://civicamsterdam.nl/

 

About Jessica de Wal