Indie R&B band New Original Rhythm Architects (N.O.R.A.) brengt debuut EP uit

Indie R&B band New Original Rhythm Architects (N.O.R.A.) brengt debuut EP uit

De Nederlandse indie r&b band New Original Rhythm Architects (N.O.R.A.) brengt op 19 januari 2024 haar debuut EP uit. Na een lang schrijfproces is de ongetitelde EP de eerste studioplaat van de band. In aanloop naar de EP-release brengt de band alle losse tracks van de EP als single uit. Op 19 januari wordt de zesde en laatste single All my life uitgebracht en zal de volledige EP online te beluisteren zijn.

Beluister de EP via Spotify.

De vier muzikanten – uit Utrecht, Gouda, Rotterdam en Amsterdam – worden geïnspireerd door een breed scala aan muzikale invloeden, en houden ervan de grenzen van genres te verleggen. N.O.R.A.’s muziek is niet makkelijk in een hokje te plaatsen. Met voor de geoefende luisteraar genoeg om zich over te verwonderen en een toegankelijk geluid voor velen.

Nadat N.O.R.A. in 2017 een live registratie “The Live Recordings” uitbracht, is de EP de eerste studioplaat van de band. De vier muzikanten stortten zich jarenlang op het schrijf- en opnameproces.

De zes tracks op de ongetitelde EP zijn geschreven en gespeeld door Frank Wolf (gitaar), Thom Goosens (bas), Ferdi Schaap (drums) en Nora Iburg (zang).
Patrick Rugebregt is te horen op toetsen. De EP is opgenomen in Mailmen Studios, door Matthijs Kievit en Sam Jones. Extra opnames en de productie zijn gedaan door Thom Goosens en Frank Wolff. De EP is gemixed door Alexander Caly en gemasterd door Erwin Maas van E-mastering. De EP is mogelijk gemaakt met een bijdrage van het SENA Muziekproductiefonds.

Pre-save de single All my life en luister de uitgebrachte singles van de EP: https://hyperfollow.com/noramusic

Volg N.O.R.A. op Instagram:
https://www.instagram.com/n.o.r.a.music/

Website: http://www.noramusic.nl/

About Jessica de Wal