Jacco Wynia viert release van nieuw album ‘Discomfort’ in TivoliVredenburg op 16 maart

Jacco Wynia viert release van nieuw album ‘Discomfort’ in TivoliVredenburg op 16 maart

Opkomend componist en pianist Jacco Wynia kondigt de release van zijn tweede album aan. ‘Discomfort’ komt uit op 15 maart 2019, waarna de releaseshow plaatsvindt op 16 maart 2019 in Tivoli Vredenburg, Utrecht. De pianocomposities op dit album laten de luisteraar tot zichzelf keren en bieden een plek aan emoties. ‘Discomfort’ is geproduceerd door Gijs van Klooster, de vaste producer van Joep Beving.

De muziek heeft een intieme, warme klank en nodigt de luisteraar uit om erin op te gaan. Een link met Einaudi, Olafur Arnalds en Joep Beving is te leggen, terwijl de muziek een eigen klankkleur aanhoudt.  Jacco liet zich bij de totstandkoming van dit album inspireren door zijn eigen leven, de mensen die dicht bij hem staan en de weg die hij heeft moeten bewandelen om te komen waar hij nu is.

De eerste single van ‘Discomfort’ is ‘Newborn Sun’, na opgenomen te zijn in de ‘New Music Friday’ playlist, inmiddels goed voor meer dan 44.000 Spotify plays. De nieuwe single ‘You Can Rest Now’ (27.000 plays) is opgenomen in de populaire Spotify playlist ‘Calm & Focused’ waar Jacco zich in het goede gezelschap van Joep Beving,  Ludovico Einaudi, Nils Frahm, Yann Tiersen bevindt.

Meer informatie over het concert in TivoliVredenburg: https://www.tivolivredenburg.nl/agenda/jacco-wynia-16-03-2019/
Meer informatie over Jacco Wynia: https://www.jaccowynia.com/

About Jessica de Wal