Bluestalent Laurence Jones kondigt nieuw album ‘The Truth’ aan

Bluestalent Laurence Jones kondigt nieuw album ‘The Truth’ aan

Laurence Jones is door voetbalanalist en bluesliefhebber Johan Derksen uitgeroepen tot het grootste bluestalent van dit momentAfgelopen week zagen meer dan 700.000 kijkers de Britse zanger live in Voetbal Inside, waar hij zijn single ‘Keep Me Up At Night’ live speelde. Vandaag komt de nieuwe single ‘Give Me Your Time’ uit. Net als ‘Keep Me Up At Night’ is deze track afkomstig van het nieuwe album ‘The Truth’ dat op 9 maart 2018 uitkomt.

Beluister ‘Give Me Your Time’ via Spotifyhttps://open.spotify.com/album/0trMCavpfXO6AT7KDijgJi of Youtube:https://youtu.be/2bbNiCe75R4

‘The Truth’ is het vijfde studioalbum van Laurence Jones. De tien songs werden opgenomen in de oude Sony Studio’s in Miami. De pre-productie van het album is gedaan op Curacao waar Laurence samen met zijn band drie weken verbleef. Hij werkte samen met producers Gregory Elias en Jan Lagendijk.

Op zijn zeventiende begon Laurence zijn eigen bluesband. In 2014 won hij de ‘Young Artist Of The Year’-award op de British Blues Awards. En nu, op zijn 25ste, heeft hij vier albums uitgebracht (met een verkoop van meer dan 50.000 exemplaren) en over de hele wereld getoured in voorprogramma’s van o.a. Status Quo, Gary Clark Jr, Kenny Wayne Shepherd, James Bay, Van Morrison, Buddy Guy, Robert Cray, Joe Bonamassa Jools Holland en Eric Burdon.

Op 9 juni 2018 staat de getalenteerde Laurence op het Holland International Blues Festival in Grollo. Onder andere Ringo Starr and his All Starr Band, Walter Trout en Joe Bonamassa staan ook geprogrammeerd. Dit is niet de eerste keer dat Laurence Jones op een groot festival in Nederland staat. Eerder speelde hij op het North Sea Jazz Festival (2016) en Bospop (2017).

‘The Truth’ komt uit op 9 maart 2018. De laatste week van april is Laurence weer in Nederland voor een albumreleasetour.

www.laurencejonesmusic.com
www.facebook.com/laurencejonesmusic

About Jessica de Wal