Julian Taylor brengt nieuwe single ‘It’s Not Enough’ uit en komt deze maand naar Nederland en België voor drie optredens

Julian Taylor brengt nieuwe single ‘It’s Not Enough’ uit en komt deze maand naar Nederland en België voor drie optredens

Julian Taylor heeft zijn nieuwe single “It’s Not Enough (Sunset Version)” uitgebracht. Deze maand is de Americana/folk singer-songwriter voor het eerst live op het podium zien in Nederland en België. Beluister ‘It’s Not Enough (Sunset Version)’via Spotify of Apple Music.

Taylor brak in 2020 door met zijn rootsy akoestische solo-album ‘The Ridge’, dat hem internationale bekendheid en een reeks prijzen opleverde. Deze herfst is Taylor’s nieuwe album ‘Beyond the Reservoir’ uitgekomen. Een album dat identiteit, verlies, verdriet, hoop en verlossing behandelt. De thema’s veerkracht, moed en kracht komen terug in alle songteksten. De plaat wordt gekenmerkt door een oneindige droefheid, maar ook door een oneindige hoop.

Over de nieuwe single “It’s Not Enough (Sunset Version)” vertelt Julian: “’It’s Not Enough’ gaat over de liefde. Het is een poging om de balans te vinden. Het gaat over leven met onze eigen tekortkomingen, en de erkenning dat niets perfect is en nooit zal zijn. Ik heb dit nummer geschreven met twee geliefden in gedachten, geliefden die veel hebben meegemaakt, en hoe ze daar samen doorheen zijn komen.”

Julian Taylor live in Nederland en België:

Zaterdag 18 februari 2023 – Café de Amer, Amen
Zondag 19 februari 2023 – Tivoli Vredenburg, Utrecht
Maandag 20 februari 2023 – Indies Keeping Secrets, Brussel

Beluister ‘Beyond The Reservoir’ via de streamingdienst van je keuze: https://lnk.to/BeyondTheReservoir
Website: https://juliantaylormusic.ca/

About Jessica de Wal