Laurence Jones Band brengt optimistische nieuwe single uit

Laurence Jones Band brengt optimistische nieuwe single uit

‘Everything’s Gonna Be Alright’ is de tweede single van het nieuwe album ‘Laurence Jones Band’ dat op 27 september 2019 uitkomt. Het is een positieve song over hoe fijn het voelt als alles precies zo gaat als bedoeld.  

Laurence vertelt: “Toen ik het liedje opnam, wilde ik dat de tekst het opbeurende karakter van de muziek zou versterken. ‘Everything’s Gonna Be Alright’ is een optimistisch liedje. Als je hoopvol en positief bent, kun je samen moeilijke tijden overwinnen.”

Het nieuwe album ‘Laurence Jones Band’ komt op 27 september 2019 uit. Net als ‘The Truth’ uit 2018, is het album opgenomen in Miami met producer Gregory Elias. Het album zal uitgebracht worden via Top Stop Music/ Sony. ‘Laurence Jones Band’ komt uit op cd, vinyl, limited deluxe paars vinyl en in verschillende limited edition fan packages. Het album en de packages zijn beschikbaar als pre-order via www.laurencejonesmusic.com.

Na succesvolle festival optredens eerder dit jaar op onder andere Paaspop en Rib & Bluesfestival, komt Laurence Jones Band dit najaar terug naar de Benelux voor een clubtour:

Zondag 10 november – Zik Zak –  Itter (BE)

Woensdag 13 november – Metropool – Hengelo

Donderdag 14 november – De Pul – Uden

Vrijdag 15 november – Stadsschouwburg De Harmonie – Leeuwarden

Zaterdag 16 november – De Tamboer – Hoogeveen

Zondag 17 november – Q Factory – Amsterdam

About Jessica de Wal