Vier de liefde met ViVii; nieuwe single en optreden in Paradiso op 3 april 💕

Vier de liefde met ViVii; nieuwe single en optreden in Paradiso op 3 april 💕

“Love Love Love” is de nieuwe single van het Zweedse dreampop trio ViVii. Het is de opvolger van de single “And Tragic”. Tijdens Eurosonic speelde de band “And Tragic” maar liefst vijf keer op één dag live (o.a. bij 3voor12 Radio/ 3FMIDK Sessions en 2meter Sessies). “Love Love Love” is afkomstig van het debuutalbum dat op 15 maart uitkomt.

“Love Love Love” is een hartverwarmende ode aan de liefde. De delicate stemmen van bandleden én echtelieden Emil en Caroline Jonsson, gecombineerd met fraaie harmonieën en subtiele akoestische instrumenten, dompelen de luisteraar onder in een staat van gelukzaligheid.

Beluister “Love Love Love” op Soundcloud: https://soundcloud.com/viviiofficial/love-love-love-1/s-dHy8n

Producer Anders nam de melodie op zijn telefoon op vlak nadat zijn dochter was geboren, het begin van “Love Love Love”. Toen we een paar weken later samen kwamen in de studio, hebben we het nummer afgemaakt”, legt de band uit.

Als B-kant voor de single is gekozen voor een cover van “Something Stupid”, eerder uitgevoerd als duet door Frank Sinatra en zijn dochter Nancy Sinatra in 1967 en Nicole Kidman en Robbie Williams in 2001.

Beluister “Something Stupid” op Soundcloud: https://soundcloud.com/viviiofficial/something-stupid/s-DTm4J

“Love Love Love” is afkomstig van ViVii’s debuutalbum dat op 15 maart 2019 uitkomt. Na de succesvolle showcase op Eurosonic in der AA-Kerk, zal ViVii op woensdag 3 april optreden in Paradiso. Meer informatie en kaartverkoop via: https://www.paradiso.nl/nl/programma/vivii/56754/.

www.facebook.com/vivii.music/
http://orcd.co/lovelovelove

About Jessica de Wal