Delise blikt vooruit op nieuwe muziek met single ‘Stil val’

Delise blikt vooruit op nieuwe muziek met single ‘Stil val’

‘Stil val’ is de nieuwe single van Delise met een actueel thema. Veel mensen gaan constant door, rennen van de ene verplichting naar de volgende prestatie. Totdat een moment van stilstaan niet meer te vermijden is of een bewuste keuze wordt.

Beluister ‘Stil val’ via:

Spotify: https://open.spotify.com/album/2SD25MRqtrCOqREvQvOnZe
iTunes: https://itunes.apple.com/us/album/stil-val-single/1460396016
Deezer: https://www.deezer.com/nl/album/94277702?

‘Stil val’ is een vooruitblik op nieuwe muziek van Delise. De zangeres gaat dit jaar de studio in om aan meer nieuwe tracks te werken die in 2020 zullen uitkomen. Deze zullen een vervolg zijn op Bladzijde 1; verwacht catchy liedjes en spitsvondige teksten.

Haar debuutalbum ‘Bladzijde 1’ kwam uit in het najaar van 2018 en stond voor een nieuw begin, een nieuw hoofdstuk in het leven van Delise. De singles ‘Dat Doe Je Goed’, ‘Klein Zusje’ en Bladzijde 1′ hebben aandacht gekregen op NPO Radio 1, NPO Radio 5, 100 % NL en Radio Oranje. Kranten als het Algemeen Dagblad, de Gooi – en Eemlander, het Friesch Dagblad en het Nederland Dagblad publiceerden interviews met de zangeres.

Dit najaar verzorgt Delise het voorprogramma van de Nederlandse band Damascus met optredens in Harderwijk, Dordrecht, Gouda en Leeuwarden. Daarnaast zal Delise haar nieuwe muziek uittesten tijdens een serie huiskamerconcerten. In een intieme setting vertelt ze over de verhalen achter haar liedjes en gaat zij de interactie aan met het publiek.

Meer informatie via:  http://delisemusic.nl/

About Jessica de Wal