Willow Mae kondigt huiskamerconcerten en nieuwe single aan

Willow Mae kondigt huiskamerconcerten en nieuwe single aan

Na een geslaagde Tuinentour waarbij Willow Mae haar publiek mee naar buiten nam, is het nu tijd voor een Huiskamertour. In een knusse setting zal de zangeres en storyteller in verschillende Nederlandse plaatsen de harten van de luisteraars verwarmen.

 Behaaglijk op de bank, met een drankje binnen handbereik, kun je luisteren naar prachtige akoestische versies van Willow Mae’s debuutalbum ‘Song Of Songs’. ‘Song of Songs’ is een persoonlijk en rijk document over een universele zoektocht. Willow Mae licht toe: “Ik vind het het fijnst om in een persoonlijke setting in contact te komen met de mensen. Ik wil een gevoel van verbondenheid creëren tussen mezelf en de mensen om mij heen tijdens de optredens.”

‘Lily Of The Valley’ is de nieuwste single van het album ‘Song Of Songs’. Willow Mae: “We zoeken naar liefde buiten onszelf. We zoeken liefde buiten de bron van liefde. ‘Lily Of The Valley’ gaat over vertrouwen dat we het waard zijn om lief te hebben en bewonderd te worden. Wij zijn prachtig. Het lastige is dat we deze waarheid over ons zelf vaak niet geloven.” Bekijk de livevideo van ‘Lilly Of The Valley’, inclusief band: https://www.youtube.com/watch?v=TosBQScpYNI

‘Song Of Songs’ is uitgekomen als prachtige limited edition met fotokunstboek, en zal binnenkort beschikbaar zijn op de bekende streamingplatforms.

Bevestigde Huiskamerconcerten:

Vrijdag 25 oktober

20:00 – 22:00

Huiskamer van Corrie

Kwakelsteeg 2, Rijnsburg

Zondag 3 november

20:00 – 22:00

Huiskamer van Petra en Jan

Gerrit Verrijstkade 3, Rotterdam

Vrijdag 8 november

20:00 – 22:00

Huiskamer van Eelkje

Sluisweg 35, Lemmer

Meer informatie en kaartverkoop via: https://willowmaemusic.nl/

About Jessica de Wal