Willow Mae neemt je met haar Tuinentour mee naar buiten deze zomer

Willow Mae neemt je met haar Tuinentour mee naar buiten deze zomer

Zangeres Willow Mae neemt je deze zomer mee naar buiten; tijdens haar Tuinentour treedt de zangeres op in een sfeervolle, zomerse setting in een vijftal tuinen, verspreid over heel Nederland. Willow Mae zal onder andere Sliedrecht, Cabauw en Workum aan doen.

Met de voetjes in het gras en een lekker hapje en drankje in de hand, kun je luisteren naar prachtige akoestische versies van Willow Mae’s debuutalbum ‘Song Of Songs’. ‘Song of Songs’ is een persoonlijk en rijk document over een universele zoektocht.

Willow Mae licht toe: “Ik houd van mijn voetjes in het gras, de grond onder mijn voeten, groen om mij heen. Een tijd geleden kwam ik met het idee om een Tuinentour te gaan doen vlak voor de zomer. Om mijn album Song of Songs te promoten en weer helemaal terug te gaan naar de intieme sfeer zoals we bij Radio 5 De Max ook hebben gedaan. Ik had behoefte om helemaal uit het zakelijke; hoofdelijke te gaan. Terug naar het persoonlijke, daar waar ik de mensen echt kan ontmoeten.

Om alvast in de sfeer te komen, bekijk je hier de video ‘Blossoms Blooming’. Bloeiende bloesems staan voor een nieuw begin. Bloesems beloven een boom vol fruit. Een herfst vol appels en een winter vol “hete bliksem”; warme appelcompote. “Blossoms blooming, budding branches!” In essentie is de clip een visuele vertelling van de albumtrack ‘Blossoms Blooming’ waarin de zangeres je meeneemt langs haar dromen en haar zoektocht naar de liefde.

Data Tuinentour:

Zaterdag 29 juni – besloten event – Haarlem (NH)
Donderdag 5 juli – Tuin  van Martine – Sliedrecht (ZH)
Zaterdag 6 juli – besloten event – Rotterdam (ZH)
Zaterdag 13 juli – Tuin van Lidia – Cabauw (UT)
Zaterdag 20 juli – Tuin van Henk – Workum (FR)

Er zullen de komende periode nog meer Tuinconcerten geboekt worden. Hou voor alle actuele informatie https://willowmaemusic.nl/ in de gaten.

Liefde en verbondenheid zijn een belangrijke drijfveer bij het schrijfproces van Willow Mae. Ze laat zich inspireren door een variëteit aan bronnen; van de filosofie van Plato en de poëzie van Shakespeare, tot de visies van schrijfsters Brené Brown en Sue Johnson.

‘Song Of Songs’ is uitgekomen als prachtige limited edition met fotokunstboek, en zal vanaf najaar 2019 ook beschikbaar zijn op de bekende streamingplatforms.

About Jessica de Wal