Zweeds droompop trio ViVii maakt fraaie live vertolking van hun single ‘One Day’

Zweeds droompop trio ViVii maakt fraaie live vertolking van hun single ‘One Day’

Na het uitbrengen van een reeks wonderschone singles, waaronder ‘Summer Of 99’, ‘Rendezvous’ en meest recente single ‘Fool Alone’, komt de Zweedse droompop band ViVii nu met een meeslepende live vertolking van de laatste single ‘One Day’.

Opgenomen in een gang net buiten hun opnamestudio, creëert deze intieme en delicate uitvoering van ‘One Day’ een warme en betoverende sfeer die de richting aangeeft die we kunnen verwachten van de aanstaande albumrelease. ViVii vertelt: “We gingen een akoestische sessie opnemen in onze studio, maar de deur naar onze studio liep vast en we konden niet naar binnen. Dus besloten we om het nummer in onze gang op te nemen. Soms zorgen beperkingen voor net dat beetje extra creativiteit.

Vivii’s tweede studioalbum ‘Mondays’ is de opvolger van het veelgeprezen titelloze debuutalbum uit 2019, een album dat meer dan 16 miljoen keer is gestreamd, waarbij de single ‘Savant’ uit 2018 meer dan 4,5 miljoen Spotify streams behaalde. ViVii’s sublieme droompop nam hen mee op tournee over de hele wereld, van hun productiebasis in Uppsala, een uur ten noorden van Stockholm, tot aan het Californië van The Beach Boys. In Nederland speelde de band onder andere op Eurosonic 2019 en werd opgepikt door diverse Nederlandse media.

‘Mondays’ komt op 21 mei 2021 uit via het Zweedse label Dumont Dumont (bekend van Sean Christopher, Charlie Cunningham, RY X en Josin). Pre-save het album via: https://orcd.co/vivii_mondays

Facebook https://www.facebook.com/vivii.music/

Twitter https://twitter.com/Vivii_official

Instagram https://www.instagram.com/vivii.official

Soundcloud https://soundcloud.com/viviiofficial

 

About Jessica de Wal