Marynka brengt nieuwe single ‘Prelude’ uit

Marynka brengt nieuwe single ‘Prelude’ uit

Vandaag brengt de Nederlands-Russische artiest en multi-instrumentalist Marynka haar nieuwe single uit. ‘Prelude’ is een kort pianostuk dat de beweging naar het begin van iets moois en spannends verbeeldt. Een moment van pauze tussen het verleden en de toekomst, waarin je lijkt te rusten, maar je weet dat de “point of no return” al is bereikt. 

Beluister ‘Prelude’ via Spotify.

De genezende kracht van muziek

Marynka gelooft in de genezende kracht van muziek en wil dit graag delen met haar publiek. Deze zomer brengt ze daarom haar “soundtrack for selfcare” uit, het album ‘Red Moon’. Het is het eerste solo piano album van artiest.
In de aanloop naar de albumrelease op 26 juni, zal Marynka een serie livestreams doen waarbij ze op haar rode piano speelt. Binnenkort wordt bekend gemaakt of er bij de livestreams ook een select gezelschap aanwezigen kan zijn.

Calm & Focused

‘Prelude’ is de vierde single van ‘Red Moon’. Het album bestaat uit dertien pianostukken die prettig in het gehoor liggen en de luisteraar tot zichzelf laten komen. De singles ‘Spiral To Heaven’, ‘Swancloud’ en ‘Dismay Waltz’ (samen goed voor meer dan 222.000+ plays) zijn te beluisteren in de populaire Spotify-playlist ‘Calm & Focused’, waarin ze zich bevinden in het gezelschap van onder andere Joep Beving, Jacco Wynia, Nils Frahm en Ludovico Einaudi.

Muzikale mystiek

Marynka is geïnspireerd door de muzikale mystiek van Alexander Scriabin. Haar pianostukken doen denken aan Satie en Debussy, maar ook aan de componisten George Gurdjieff & Thomas de Hartmann.

‘Prelude’ komt uit op 20 mei 2020.

‘Red Moon’ komt uit op 26 juni 2020.

Meer informatie:
https://www.marynkanicolai.com/
https://www.facebook.com/marynka.nicolaikrylova

About Jessica de Wal