Bruno Rocco deelt herinneringen aan zijn opa op nieuwe single ‘Empty House’

Bruno Rocco deelt herinneringen aan zijn opa op nieuwe single ‘Empty House’

Na de succesvolle releases van de single ‘Crossing the Line’ komt Bruno Rocco nu met een tweede single van zijn aanstaande nieuwe album. Het is de hartverscheurende track ‘Empty House’ die gaat over wat het meemaken van een groot verlies met je doet.

Bruno Rocco vertelt: “Mijn opa lag op sterven en ik was onderweg naar Kroatië in de hoop hem nog één laatste keer te kunnen zien. Helaas kwam ik te laat. Het lege en verlaten huis waar ik in aan kwam, was alleen nog gevuld met herinneringen aan een mooie tijden.”

De clip van ‘Empty House’ is opgenomen in het hart van Dalmatië in Kroatië. Bruno: “Ik nam een deel van de route die mijn opa altijd te paard nam, van zijn dorp naar het platteland waar hij werkte in de wijngaarden. Met de clip wil ik het traditionele en rustgevende gevoel overbrengen dat ik altijd ervaar als ik terug ben bij mijn roots.”

Net als ‘Crossing The Line’, is ‘Empty House’ afkomstig van Bruno’s nieuwe album dat later dit jaar zal verschijnen. De nieuwe muziek gaat verder waar zijn laatste album ‘Lonely Rider’ uit 2015 ophield. Op het nieuwe album zal de muzikant verder de diepte ingaan met een grotere en volwassenere sound. Bruno schrijft persoonlijke nummers waar in hij zoekt naar antwoorden op de vraagstukken die hij tegenkomt op zijn levenspad.

Bruno Rocco Miletic is een geboren en getogen Rotterdammer met Kroatische roots. Als zanger wordt hij geïnspireerd grootheden als Bruce Springsteen, Pearl Jam, Chris Stapleton, Johnny Cash, Elvis Presley, Van Morrison en Bob Dylan.

https://brunoroccomusic.com/

About Jessica de Wal