TYRA neemt de luisteraar mee naar een wereld vol tegenstellingen

TYRA neemt de luisteraar mee naar een wereld vol tegenstellingen

‘Dream Girl’ is de titel van de nieuwe single van TYRA waarop de Luxemburgse zangeres zowel dromerig als krachtig klinkt. In samenwerking met producer Ulrich Hilbel heeft TYRA een nummer gemaakt dat gaat over illusies en onechte droomwerelden waarin je jezelf kunt verliezen als je verliefd wordt op iemand die zijn ware aard verbergt.

 Dromerig gitaarspel en een melancholische melodie gaan hand in hand met moderne beats en geven het nummer een speciaal sentiment mee. Iets wat we van TYRA nog niet eerder gehoord hebben en bewijst dat zij volwassen is geworden.

DJ/ producer Thomas Godel is verantwoordelijk voor de remix van ‘Dream Girl, die later deze zomer uit komt. Hij heeft de single voorzien van zomerse club vibes en maakt zo een lekker dansbaar alternatief van de originele versie.

De 25-jarige TYRA bewijst met ‘Dream Girl’ hoe zij met veel passie en wilskracht groeit als muzikant én songwriter. Ze kan in haar korte carrière nu al terugkijken op een aantal grote successen. Zoals airplay in inmiddels 16 landen, 6-cijferige getallen op de streamingplatforms, plaatsingen in grote Spotify-afspeellijsten en tienduizenden views op YouTube.

In haar thuisland Luxemburg lijkt TYRA bij elke nieuwe release verzekert te zijn van een plaats in de hitparade en de iTunes-hitlijsten. Daarnaast scoorde ze een aantal mooie clubhits in Engeland, Duitsland, Frankrijk en Denemarken. Met ‘Dream Girl’ is TYRA klaar voor haar volgende succes.

Beluister ‘Dream Girl’ via het platform van je keuze: https://save-it.cc/artistms/dream-girl.

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/tyraofficialmusic

TWITTER: https://www.twitter.com/officialTYRA

FACEBOOK: https://www.facebook.com/officialTYRA

YOUTUBE: https://www.youtube.com/TYRAofficial

WEBSITE: https://www.tyra-official.com

SPOTIFY: https://spoti.fi/2RoxNXr

About Jessica de Wal