Het Indische Buurt Festival is terug; op zaterdag 4 september 2021

Het Indische Buurt Festival is terug; op zaterdag 4 september 2021

Na een succesvolle online editie vorig jaar, is het op 4 september weer tijd voor het Indische Buurt Festival zoals het bedoeld is; een evenement waar we elkaar écht kunnen ontmoeten en kunnen genieten van alles wat de Indische Buurt  te bieden heeft.

Samen Verder

Het thema van het Indische Buurt Festival is dit jaar ‘Samen Verder’. Bewonersinitiatief Cultopia organiseert vanuit die gedachte samen met Indische Buurt TeleVisie in en rond de Javastraat een zaterdag vol activiteiten in samenwerking met buurtinitiatieven, de winkeliers, kunstenaars en sportbegeleiders van de wijk.

Van Javaplein tot Timorplein

Het Indische Buurt Festival wordt een Uitmarkt-achtig evenement waar de hele buurt aan mee kan doen. Het Javaplein is het startpunt van waar je de Javastraat in kunt lopen om de kramen van de winkeliers te bezoeken voor leuke en lekkere producten. Natuurlijk is er ook heerlijk eten en drinken te krijgen vanuit de organisatie zelf. Op het Timorplein zijn de hele dag activiteiten voor kinderen en jongeren. Van de Sumatrastraat richting het Timporplein is een ‘Kunststraat’ gemaakt waar culturele initiatieven zich met optredens en andere kunstactiviteiten laten zien aan de bewoners. Daarnaast zijn er ook twee gezellige muziekpodia waar de hele dag live topmuziek geprogrammeerd wordt.

Live uitzending via IBTV

Het Indische Buurt Festival wordt de hele dag uitgezonden op Youtube en Facebook door IBTV via live reportages, interviews, beelden van de optredens en gasten in de studio.

Informatiebijeenkomst

Heb je zelf ideeën voor het festival, of wil je meewerken als vrijwilliger? Laat het ons weten via een e-mail naar: Indischebuurtfestival@xs4all.nl. Op dinsdag 29 juni is er om 19.00 in de Meevaart (Balistraat 48A) een bijeenkomst waar we je graag voor uitnodigen. Die avond zal het team van het Indische Buurt Festival zich voorstellen en kun je je vragen stellen of ideeën delen. Je bent van harte welkom!

Website: http://indischebuurtfestival.nl/

Facebook: https://www.facebook.com/indischebuurtfestival

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCdH8fNmOxRzM0bOXMGow2IQ

Instagram: https://www.instagram.com/indischebuurtfestival/

About Jessica de Wal