Laura Kits vraagt met nieuwe single aandacht voor de klimaatcrisis

Laura Kits vraagt met nieuwe single aandacht voor de klimaatcrisis

De laatste week van september vinden er wereldwijd Climate Strikes plaats om regeringen op te roepen maatregelen tegen de opwarming van de aarde te nemen. Op 20 september brengt de Nederlandse zangeres en songwriter Laura Kits haar nieuwe single ‘How Much Is Your Heaven Worth’ uit. Een kritische track die een universele angst over de toekomst van de wereld en de mensheid reflecteert.

‘How Much Is Your Heaven Worth’ klinkt broeierig en onheilspellend en stemt tot nadenken. Laura Kits licht toe: “Ik maak me zorgen over de toekomst van de planeet, we hebben maar één aarde. Ik vind het knap dat we – consumenten, bedrijven en politici – al decennia weten wat de verborgen kosten van onze leefstijl zijn, en dat we toch met oogkleppen op naar de afgrond blijven rennen.”

Na de luchtige en vrolijke zomertrack ‘Love And Danger’ is ‘How Much Is Your Heaven Worth’ de tweede single van het aanstaande album ‘Holy Fountain Water’, dat in 2020 wordt verwacht. Geïnspireerd door Amerikaanse country-rock en country-pop, maakt Laura Kits eigentijdse muziek. Soms luchtig, soms heftig, en altijd met een uniek verhaal.

Meer informatie:
Website: https://www.laurakits.com
Facebook: https://www.facebook.com/laurakitsmusic/
Instagram: https://www.instagram.com/laurakitsmusic/
Website Global Climate Strike: https://globalclimatestrike.net/

About Jessica de Wal