Susanna’s nieuwe single ‘Everyone Knows’ biedt een intieme blik op liefdesverdriet en zelfreflectie

Susanna’s nieuwe single ‘Everyone Knows’ biedt een intieme blik op liefdesverdriet en zelfreflectie

De Noorse zangeres Susanna kondigt haar nieuwe album ‘Meditations On Love’ aan, dat op 23 augustus wordt uitgebracht op haar label SusannaSonata. De eerste single, ‘Everyone Knows’, komt vandaag uit. Het album, waar Susanna vijf jaar aan gewerkt heeft, belicht de complexiteit van liefde, van prille verliefdheid tot relatiebreuken.

Het aangrijpende openingsnummer en tevens de eerste single ‘Everyone Knows’ wordt gekenmerkt door opvallende percussiegeluiden en Susanna’s karakteristieke stem die zingt over een minnaar die haar bedrogen heeft en die ze heeft verlaten. ‘Everyone Knows’ beschrijft het intense gevoel van verraad en afscheid in een relatie, met de nadruk op de pijnlijke realisatie dat alles anders is dan gedacht. Het personage voelt de drang om weg te gaan, maar wordt geconfronteerd met de vraag hoe ze verder kan zonder haar liefde, die haar identiteit en eigenwaarde beïnvloedt.

De single is te beluisteren via: https://ffm.to/susannaeveryoneknows  of https://bit.ly/BandcampSusannaEveryoneKnows

De video werd gefilmd en gemonteerd door Jonas Mailand, gebaseerd op een idee dat Susanna had over mensen die alleen en samen dansen in een kamer. Susanna vertelt: “Ik had het geluk om choreograaf Sulekha Ali Omar aan boord te hebben voor dit project, en zij heeft de drie dansers uitgenodigd die te zien zijn in de clip. Ik hou van hun bewegingen en aanwezigheid in de kamer. Ze creëren een gevoel van rusteloosheid, gevoelloosheid, de wens om samen te zijn, het gevoel alleen te zijn terwijl je samen bent, en de wens om te vertrekken, op een vermakelijke en grappige manier.

Bekijk de videoclip via: https://bit.ly/SusannaEveryoneKnowsOutNow

Gedurende een loopbaan van twee decennia heeft Susanna geweldige, originele en meeslepende muziek gemaakt, die je meeneemt naar andere werelden. Ze heeft samengewerkt met een scala aan gerenommeerde muzikanten zoals Jenny Hval en Bonnie ‘Prins’ Billy. Haar opzwepende, zoete stem blinkt uit in verschillende omstandigheden, of die nu wordt begeleid door alleen haar eigen piano of een compleet orkest.

www.susannasonata.com en https://www.facebook.com/susannamagical

About Jessica de Wal